Un hoț a fost prins în flagrant în timp ce fura dintr-o pensiune din stațiunea Băile Felix

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a pătruns în weekend în incinta unei pensiuni din Băile Felix, furând bunuri în valoare de circa 1.500 de euro, a ajuns în arest, pentru 29 de zile, după ce a fost prins prins în flagrant, de către polițiștii din stațiune.

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, bărbatul în vârstă de 39 de ani, originar din Cihei, a fost arestat pentru 29 de zile. „În noaptea de 2 spre 3 septembrie, poliţiştii Biroului de Poliţie Băile Felix l-au prins în flagrant pe B.V., de 39 de ani, din Cihei, după ce tocmai a pătruns prin efracţie în incinta unei pensiuni din staţiunea bihoreană Băile Felix şi, după ce a spart luneta unui autoturism parcat în curte, a sustras bunuri în valoare de aproximativ 1.500 Euro", a spus Alina Dinu, subliniind că prejudiciul a fost recuperat de către polițiști. .

Propunerea polițiștilor, acceptată de către magistrați

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea şi Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite