VIDEO O grupare de droguri care vindea un kilogram de rezină de cannabis cu 5.000 de euro a fost destructurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grupare de traficanţi de droguri, a fost prinsă în flagrant de către poliţiştii orădeni. Membrii grupării încercau să vândă un kilogram de rezină de cannabis contra sumei de 5.000 de euro.

Trei persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 40, două din judeţul Caraş Severin şi una din Arad acţionau pe raza judeţelor Bihor, Arad şi Caraş Severin unde se ocupau cu traficul de droguri.

"În perioada aprilie - mai, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub directa coordonare a procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea au documentat activitatea infracţională a unei grupări de crimă organizată specializată în traficul de droguri de risc, respectiv rezină de cannabis", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor

În urma unui flagrant, cei trei suspecţi au fost prinşi pe D.N. 79, într-o parcare din apropierea localităţii bihorene Avram Iancu, în timp ce încercau să comercializeze 1 kilogram de rezină de cannabis, în schimbul sumei de 5.000 de euro.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse privative de libertate cuprinse între 3 şi 15 de ani.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite