Oradea: O fetiţă de numai cinci ani a murit după ce a mâncat o prăjitură făcută cu ouă de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patricia, o fetiță în vârstă de 5 ani, a murit duminică noaptea, ca urmare a unei toxiinfecții alimentare provocate de o prăjitură făcută cu ouă de casă. Micuța a fost internată sâmbătă, alături de alte 10 persoane, la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Pneumoftiziologie din Oradea.

„Cineva a sunat la 112 că mai multor persoane din familie le era rău. Mâncaseră prăjitură cremeş, făcută acasă. Două persoane au fost transportate la Boli Infecţioase, dar în total au fost internate 11. În noaptea de duminică spre luni, micuţa a intrat în comă şi a fost transferată de un echipaj al Ambulanţei la Spitalul Municipal, unde a decedat", a declarat Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt de la Serviciul Județean de Ambulanţă.

Prăjitura, la laborator

Potrivit lui Octavian Cuc, managerul de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Oradea, pacienții au început vineri să vină, pe rând, la secţia de boli infecţioase a unităţii, acuzând cefalee, diaree și dureri abdominale. Octavian Cuc a spus că prăjiturile au fost duse la un laborator pentru a se verifica exact sursa de infecţie.

Vom reveni cu detalii de la spital și cu reacții din partea familiei Patriciei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite