O fetiţă de 7 ani a murit după ce a fost aspirată de gura de scurgere a unui bazin din ştrandul Ioşia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştrandul Ioşia
Ştrandul Ioşia

O fetită în vârstă de 7 ani a murit astăzi în ştrandul Ioşia din Oradea. Din primele informaţii reiese că angajaţii ştrandului ar fi dat drumul la apa din bazin şi au luat grilajul de la gura de scurgere, copila fiind trasă de curenţi în conducta de evacuare a apei.

Accidentul s-a petrecut la ştrandul Ioşia, în bazinul mare. Martorii au povestit că angajaţii ştrandului au dat drumul la apa din bazin şi au luat grilajul de la gura de scurgere, fetiţa fiind trasă de curenţi înăuntru. Mai multe persoane care au asistat la scenă au sărit să o salveze pe fetiţă. "Apa era foarte mică, dar fetiţa a rămas prinsă în gura de scurgere. Abia după minute bune au reuşit să o scoată afara. Cineva a resuscitat-o şi fetiţa a vomitat", a povestit un martor. La faţa locului a sosit poliţia şi un echipaj SMURD. Fetiţa a fost transportată la spital, unde a decedat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

"Încă nu ştim ce s-a întâmplat cu exactitate. Am demarat o anchetă, în paralel cu poliţia, să vedem care sunt cauzele, ce s-a întâmplat", a declarat Liviu Andrica, reprezentantul RAPAS, regia care administrează ştrandul Ioşia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite