Cel mai mare festival rock din Oradea s-a anulat cu o zi înainte să înceapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sepultura nu mai vine la Oradea
Sepultura nu mai vine la Oradea

Festivalul Rock Evolution 2012 ce trebuia sa aibă loc între 13 - 15 iulie pe Tancodromul din Oradea este oficial anulat. Alimentarea cu energie electrică este motivul invocat de către organizatori.

La sfârşit de săptămână Oradea urma să devină capitala rock-ului. Legendara trupă braziliană de rock Sepultura ar fi fot capul de afiş al concertului. Pe scenă ar fi trebuit  să urce trupa Three Days Grace recunoscută mai ales în SUA şi Canada, unde a fost premiată cu discuri de aur şi platină. Din păcate, concertul a fost anulat cu o zi înainte să înceapă.

"În numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution şi NZS Production  dorim să anunţăm că din motive legate de alimentarea cu curent a locaţiei şi neînţelegerile între cei care trebuiau să  furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reuşit să găsim sub nici o formă o altă alternativă , drept urmare cu foarte multe regrete şi dezamăgiri ţinem să anunţăm că festivalulse anulează. Trupele anunţate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea şi rezilierea contractelor, iar cei care deja au achiziţionat bilete îşi vor putea recupera banii de la Eventim. Pentru orice informaţie trimiteţi mail la rock@nzsproduction.ro .Ne cerem scuze tuturor pentru acest eşec neaşteptat venit pe neprevăzute!", se arată în comunicatul transmis de către organizatori

Dacă era achiziţionat din timp, un  bilet costa 40 de lei pentru o seară, 50 de lei pentru două şi 70 de lei pentru tot festivalul. La intrare, la faţa locului, biletele ar fi costat 50, 60, respectiv 80 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite