Cel mai „fericit” agent sub acoperire a primit masaj cu finalizare și sex, în timpul serviciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele care au lucrat în "bordel" au pozat pentru site-ul salonului de masaj
Fetele care au lucrat în "bordel" au pozat pentru site-ul salonului de masaj

Bordelul clandestin descoperit în spatele unui salon de masaj erotic din Oradea a fost percheziționat de către polițiștii orădeni numai după ce un agent sub acoperire a vizitat salonul, de trei ori. De două ori i s-a făcut masaj „cu finalizare" iar a treia oară a beneficiat de sex, totul pe cheltuiala statutului.

Potrivit săptămânalului „Bihoreanul", cele mai importante dovezi împotriva proxeneților și prostituatelor minore de la salonul Erotic Party Masage le-a obținut un agent sub acoperire, căruia i-au fost plătite, din fondurile speciale ale Ministerului Public, nu mai puţin de trei vizite la bordel. „Dacă în primele două rânduri maseuzele despuiate i-au oferit doar masaje erotice cu "finalizare", pe motiv că "politica salonului" interzice sexul la primul randevu, la a treia escapadă omul a primit servicii complete", scrie „Bihoreanul".

Un cadru universitar ar putea rămâne fără job, fiindcă a fost clientul prostituatelor minore

Două sute de euro pentru sex

Agentul sub acoperire a relatat pentru săptămânal cum au decurs întâlnirile cu prostituatele. „I-am propus să întreţină cu mine raporturi sexuale. Mi-a răspuns că tariful este 200 de euro. Am fost de acord. Am mers la baie, unde mi-am lăsat hainele, am luat banii, pe care i-am dat fetei, după care am întreţinut cu aceasta raporturi sexuale normale, timp de aproximativ 15 minute, până în momentul în care am ejaculat, cu precizarea că am folosit un prezervativ pe care mi l-a dat aceasta", a declarat agentul sub acoperire.

Prostituatele minore găsite într-un bordel de lux din Oradea fac psihoterapie

Dă click pe poză pentru a vizualiza o înregistrare video din timpul perchezițiilor

Bordel Oradea

Procedură standard

Potrivit Ioanei Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, procedura folosită în acest caz este cea standard. „Este vorba despre o procedură standard cu care se lucrează, conform legislației în vigoare”, a spus Ioana Indrieș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite