O femeie a furat identitatea unei alte persoane, pentru a putea ieși din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Barantău au prins la ieșirea din țară o femeie care a prezentat la control o carte de identitate românească, care aparținea altei persoane. 

Femeia a fost prinsă azi noapte. Ea le-a arătat oamenilor legii, la ieșirea din țară, un document aparținând unei femei domiciliate în localitatea bihoreană Buduslău. "În urma controlului, poliţiştii de frontieră bihoreni au constatat că documentul prezentat la controlul, respectiv cartea de identitate românească, aparţine unei alte persoane, fapt pentru care persoana în cauză a fost invitată la sediul sectorului pentru verificări", a spus în această dimineață comisarul șef Dan Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Bihor.

A furat cartea de identitate de la prietena fratelui ei

Oamenii legii au stabilit că femeia care s-a prezentat la frontieră este Marta Varga (41 de ani) și este tot din Buduslău, la fel ca posesoarea cărții de identitate. "Cartea de identitate prezentată la control a fost sustrasă de femeie de la prietena fratelui ei, încercând astfel să iasă ilegal din România", a mai spus sursa citată. Ea le-a spus polițiștilor de frontieră că a furat documentul pentru că nu-și mai găsea cartea de identitate. Ea este cercetată acum pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi furtul unui act care serveşte pentru legitimare sau identificare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite