O femeie care şi-a făcut depozit de ţigări netimbrate s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bihoreni de investigare a fraudelor au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unei localnice din Marghita, la care au descoperit peste 40.000 de ţigarete deţinute ilegal. Femeia furniza ţigări vânzătorilor ambulanţi din zona Marghita.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, poliţiştii bihoreni au finalizat miercuri cercetările în dosarul penal privind-o pe o bihoreancă în vârstă de 41 de ani, din Marghita. Aceasta a fost cercetată fiindcă a deţinut peste 10.000 ţigarete marcate nelegal, în afara unui antrepozit fiscal autorizat. Poliţiştii au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, cu propunere de trimitere în judecată a suspectei.

Prejudiciu

„Cea în cauză este acuzată că a depozitat la domiciliul unei cunoştinţe de pe raza localităţii Marghita, cantităţi însemnate de ţigări nemarcate, pe care urma să le distribuie unor vânzători ambulanţi din Marghita sau localităţile limitrofe", a spus Alina Dinu. Cantitatea totală de ţigarete descoperită de poliţişti în respectivul depozit este de 40.400 ţigarete (2.020 pachete) de diverse mărci, marcate necorespunzător.  „Prejudiciul estimat cauzat bugetului de stat prin neachitarea accizelor aferente este de peste 13.400 de lei", a mai spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite