Primarul Ilie Bolojan a votat de dimineaţă, la Colegiul Naţional "Emanuil Gojdu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Bolojan
Ilie Bolojan

Primarul în exerciţiu, Ilie Bolojan, candidatul USL la un nou mandat de edil al Oradei a fost la vot încă de dimineaţă . Acesta a votat la secţia numărul 125, din cadrul Colegiul Naţional Emanuil Gojdu.

Cum s-au deschis urnele de vot, primarul Ilie Bolojan a dat un tur al secţiilor de votare, după care, la ora 09.00 s-a prezentat la secţia numărul 125, unde şi-a exercitat dreptul la vot. A refuzat să facă declaraţii de presă. "Nu mă întrebaţi astfel de chestiuni, pentru că nu am ce să vă declar", a spus Bolojan

Edilul speră numărul orădenilor care ies la vot, astăzi, să fie mult mai mare decât în 2008. A declarat că ziua alegerilor şi-o va petrece alături de colegii de la USL, unde va aştepta primele rezultate, care vor fi făcute publice după închiderea urnelor.

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Oradei şi judeţului Bihor., rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 500 de mii de bihoreni. Candidează 9.500. Află rezultatele votului, astăzi, pe oradea.adevarul.ro

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite