O firmă de exerciţiu din Oradea a reuşit să ia premiul pentru cel prezentabil stand la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au impresionat jurioul american
Au impresionat jurioul american

Elevi orădeni care au participat, săptămâna trecută, la un program de antreprenoriat la New York, s-au întors acasă cu salba plină de premii. „Carta-Libre" a fost singura firmă de exerciţiu din România, şi a reuşit să obţină  premiul pentru cel mai prezentabil stand „Outstanding Booth Design".

După succesul răsunător obţinut la concursul Lansarea Firmelor de Exerciţiu, ediţia 2011-2012, „Carta-libre", formată din colectivul clasei a XI-a A de la Colegiul Economic "Partenie Cosma", a participat la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la New York . „Participarea la acest târg este rezultatul acţiunilor de motivare a elevilor înspre continuarea demersurilor acestora pentru obţinerea de performanţe şcolare şi extraşcolare", a spus directorul Răzvan Vonea.

Târgul a adunat 148 de întreprinderi virtuale din toate colţurile lumi,. care au expus şi vândut produsele şi serviciile pe o piaţă competitivă, virtuală.  „Carta-Libre" a fost singura firmă de exerciţiu participantă din România. Ea a reuşit să obţină premiul pentru cel mai bun şi remarcabil stand.

În cadrul târgului a avut loc şi „Global Business Challenge", un concurs care a constat în formarea a 20 de echipe multinaţionale, fiecare având câte şase membri, a căror obiectiv era rezolvarea unei probleme din mediul economic real şi prezentarea soluţiei în faţa unui juriu specializat.Larisa  Berghian şi Adrian Buzlea s-au calificat în primele şase echipe finaliste, cel din urmă reuşind să obţină premiul III.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite