O echipă de controlori a fost agresată de un orădean care călătorea fără bilet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

O echipă de controlori de pe mijloacele de transport în comun a fost agresată de un orădean care avea la el un cuțit. Incidentul a avut loc în această dimineață,  în zona stației Penny Market din Oradea.

Potrivit unui comunicat al Regiei Autonome de Transport Local Oradea, Carmen Tocuț, în momentul în care una dintre echipele de control a urcat într-un autobuz, unul dintre călători ar fi refuzat să le arate controlorilor biletul. "În staţie, echipa l-a reţinut pentru a-l legitima, însă călătorul a devenit din ce în ce mai violent. A adus injurii controlorilor și a refuzat legitimarea. Pentru că avea asupra sa o pungă pe care o agita ameninţător a atras atenţia unuia dintre controlori, care la o observaţie mai atentă a sesizat că acesta ţinea mascat de pungă mânerul unui cuţit", se arată în comunicat.

Unul dintre controlori a anunțat poliția. Abia după ce au sosit oamenii legii, călătorul s-a calmat și a acceptat să se legitimize. Controlorii i-au întocmit process verbal, însă bărbatul a refuzat să-l semneze.            

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite