Oradea: SPECIAL/Taximetristul dispărut era plin de datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: SPECIAL/Taximetristul dispărut era plin de datorii
Oradea: SPECIAL/Taximetristul dispărut era plin de datorii

Poliţia ia în calcul o dispariţie voluntară, după ce s-a aflat că Deak-Bella Sandor datora bani foştilor colegi şi angajatori. Dispărut de o lună, bărbatul de 33 de ani este căutat în continuare de către poliţişti, care nu exclud posibilitatea ca acesta să fi plecat voluntar.

CITEȘTE ȘI

Dispariţie misterioasă a unui taximetrist orădean de 32 de ani

Taximetrist orădean, dispărut de aproape două săptămâni

Fetiţa taximetristului dispărut îl aşteaptă acasă

A apărut o nouă ipoteză în cazul taximetristului dispărut la 27 august. Surse care doresc să rămână anonime ne-au adus la cunoştintă că Deak Bella Sandor (33 ani) ar fi fugit din oraş sau chiar din ţară, sătul de traiul de pe o zi pe alta şi de mulţimea de datorii. Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, ne-a informat cu privire la stadiul anchetei începute în urmă cu o lună.



„Se iau în calcul mai multe ipoteze, printre care şi aceea că ar fi dispărut voluntar”, a spus în această dimineaţă Alina Dinu. Întrebat dacă Sandor avea sau nu datorii, sau dacă ar fi furat bani de undeva, cumnatul său a refuzat să dea un răspuns concret. „Nu spun nici da, nici nu”, s-a eschivat cumnatul.

Viaţa ca o datorie   
Mai multe persoane susţin că Sandor datora bani mai multor persoane şi bănci. „Avea datorii în trei locuri. Din câte am auzit de la colegi avea nevastă-capitan, care-l suna şi-l verifica. Cred că a strâns bani să plece dincolo”, a spus azi-dimineaţă Viorel Vinţel, taximetrist la firma cu care colabora angajatorul lui Sandor.  Un fost angajator, care doreşte să rămână anonim, ne-a povestit că Sandor îi datorează o mie de lei. Alţi cunoscuţi spun că datoriile lui Sandor nu reprezintă sume mari, însă adunate, trec peste 5.000 de lei. Se pare că bărbatul nu a avut nici bani de întreţinere, motiv pentru care s-a împrumutat de la colegi. Până la închiderea ediţiei, soţia lui Sandor nu a putut fi contactată.



Colegii taximetristului au povestit că acesta ar avea mai multe datorii.

Un alt fost coleg și-a amintit că Sandor a lucrat mai mult noaptea, dimineața distribuind ziare și lucrând la o firmă de pe Calea Clujului. Cristian Pop, angajatorul de la firma respectivă, l-a caracterizat pe Sandor ca fiind o persoană la locul ei. La această companie, Sandor nu a apucat să lucreze mai mult de zece zile, dată fiind dispariția sa misterioasă. Surse neoficiale spun că taxiul cu indicativul 35, pe care îl conducea Sandor, a fost găsit parcat aproape de locuința acestuia, cu rezervorul gol. 

image
image

Banii, singura problemă?
Nu se știe dacă stresul datoriilor sau alte motive au stat la baza dispariției bărbatului. O astfel de reacție la responsabilitățile vieții de zi cu zi nu este însă una obișnuită. „Gestul său ar putea fi o reacție de intensitate mai mare, la stres”, crede Gheorghe Oros, medic primar psihiatru.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite