Gheorghe David, directorul Centrului pentru Promovarea Culturii Tradiționale, a murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un bărbat a murit și alte două persoane au fost grav rănite în urma unui accident produs în această dimineață, în afara localității Ceica. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, orădeanca S.M.D., de 38 de ani, nu a adaptat viteza și a derapat, șoseaua fiind acoperită cu zăpadă.

UPDATE ora 17.00 Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul din Ceica, în această dimineață, este Gheorghe David, directorul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Bihor.

"Autoturismul a derapat şi a pătruns pe contrasens, fiind acroşat în partea dreapta faţă de o autoutilitară înmatriculată în Bihor, condusă regulamentar din  sens opus de P.I., de 55 de ani, din localitatea Ceişoara", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor. În urma accidentului, orădeanul D.G, de 70 de ani, pasager în autoturismul care a derapat, a murit. "Conducătoarea autoturismului şi D.C.H., de 42 de ani, din Oradea, pasager în acelaşi vehicul, au suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital", precizează Alina Dinu.

Se circulă în condiții de iarnă

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, în Bihor se circulă în condiții de iarnă. "Nu sunt drumuri acoperite de zăpadă, nu sunt drumuri blocate", a spus dispecerul Poliției Rutiere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite