A fost prins deţinutul care a evadat în urmă cu o săptămână din Penitenciarul Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Cora a fost reţinut
Dumitru Cora a fost reţinut

Dumitru Cora, deţinutul evadat în urmă cu o săptămână din Penitenciarul Oradea a fost prins. El se află la sediul Inspectoratului de Poliţie Bihor şi urmează să fie adus în Peniteciarul Oradea.

În această seară Dumitru Cora, deţinutul care a evadat săptămâna trecută de la un punct de lucru al penitenciarului Oradea, situat în zona Uzinei de Apă, unde bărbatul făcea lucrări de salubrizare, a fost prins de către un echipaj al Poliţiei Rutiere Oradea. La această oră bărbatul se află la sediul IPJ Bihor, urmând ca în cursul acestei seri să fie dus în Penitenciarul Oradea. "Deţinutul a fost prins în comuna Drăgeşti. Nu ştim deocamdată motivul care a dus la evadarerea acestuia", ne-a spus Adina Bîrda, purtător de cuvânt al Penitenciarului Oradea. Din primele informaţii, se pare că bărbatul conducea un autoturism furat.

Update 22.15

Deţinutul conducea un autoturism Dacia 1310, înmatriculat în județul Timiş, pe Drumul Naţional 76în comuna Drăgeşti. El a fost orpit în trafic de către un echipaj al Poliţiei Rutiere care făcea parte din filtrele dispuse în judeţ pentru prinderea lui. Dumitru Cora nu a opus rezistenţă, şi deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat să evadeze.  "Conform legii părăsirea fără autorizare, de către persoana condamnată a locului de muncă, aflat în exteriorul locului de deţinere, se asimilează infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor din Codul penal cu închisoare de la 6 luni la 2 ani închisoare", a mai spus Adina Bîrda.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite