Un deținut condamnat pe viață pentru omor a fost găsit joi spânzurat în celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deținut în vârstă de 40 de ani a fost găsit spânzurat joi, în celulă. Bărbatul, originar din Satu-Mare, era condamnat la închisoare pe viață, pentru omor. El urma să fie transferat astăzi la Penitenciarul Gherla, unde urma să-și ispășească pedeapsa.

Potrivit subcomisarului Gabriel Țica, deținutul G.S., de 40 de ani, recidivist, originar din Satu-Mare, era condamnat la închisoare pe viață pentru omor deosebit de grav. El mai avea o pedeapsă de șapte ani pentru omor. Bărbatul a fost transferat de la Penitenciarul Giurgiu la cel din Oradea în 12 februarie pentru a putea fi prezentat în fața Tribunalului Satu-Mare pentru soluționarea cererii de revizuire a pedepsei.  În cursul zilei de azi, deținutul urma să fie transferat la Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

"În unitatea de detenție orădeană, deținutul a fost încarcerat pe secția de maximă siguranță, singur în cameră. În data de 17 februarie, la ora 16.00, supraveghetorul de serviciu care își efectua serviciul pe secția de maximă siguranță, a anunțat la fiecare cameră că va începe programul de îmbăiere. Când a ajuns la camera în care era încarcerat G.S. a constat că nu-i răspunde nimeni", spune subcomisarul Gabriel  Țica. Gardianul a ajuntat locțiitorul șefului de tură. "Cei doi lucrători l-au descoperit pe condamnat în baie, agățat de țeava de la duș cu un șiret textil", a precizat Țica. Penitenciarul a deschis o anchetă. Din primele rezultate reiese că niciun angajat nu se face vinovat de incident.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite