A decedat femeia din Salonta al cărei apartament a fost cuprins de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia din Salonta care a suferit, luni seara, arsuri pe o bună parte a corpului după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări, a decedat în această dimineaţă. Starea bărbatului este stabilă..

Soţii Sav au ajuns luni seara  la Unitat de Primire Urgenţe cu arsuri pe o bună parte a corpului. Soţia nu a reuşit să supravieţuiască.  „Din păcate femeia a decedat. Avea arsuri pe căile aeriene", a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor. Potrivit pompierilor incediul ar fi fost generat cel mai probabil de utilizarea de substanţe inflamabile în imediata apropiere aragazului.În momentul izbucnirii focului, în locuinţă se aflau patru persoane. Cei doi soţi  şi doi copii.

 „Femeia, în vârstă de 40 de ani, a suferit arsuri de gradul II şi III pe 70% din suprafaţa corpului, iar bărbatul de 45 de ani, arsuri de gradul II pe 50% din suprafaţa corpului", a spus lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oradea. Starea bărbatului este stabilă.  Pompierii au stins flăcările după aproape două ore, reuşind să împiedice propagarea lor la întreaga locuinţă şi să înlăture riscul producerii unei deflagraţii, imobilul fiind racordat la reţeaua de gaz.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite