Un cunoscut brand britanic îşi face loc într-un mall orădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
New Look vine la OSC
New Look vine la OSC

Amatorii de shopping din Oradea vor avea la dispoziţie un nou magazin, la Oradea Shopping City. Centrul comercial a anunţat prezenţa unui cunooscut retailer britanic, care va deschide la sfrşitul acestei luni, primul magazin din oraş.

Pe 30 martie, retailerul britanic de fashion New Look va deschide prima unitate din oraş. Cel de-al 5-lea magazin New Look din România va beneficia de o suprafaţă generoasă de 480 mp şi va fi situat în corp D din OSC.

„Suntem bucuroşi să urăm bun venit New Look în Oradea Shopping City. Prin deschiderea acestui nou magazin orădencele vor fi şi mai aproape de cele mai noi tendinţe de fashion şi de frumuseţe. Brandul New Look se alătură numelor deja prezente în OSC, oferind vizitatorilor un mix optim de shopping şi de petrecere a timpului liber", a declarat Cristina Dinu, Administrator Oradea Shopping City.

Pantofii se vând la secundă

New Look este nr. 1 în vânzările de încălţăminte pe segmentul de vârstă sub 35 de ani în Marea Britanie. Este unul dintre liderii vânzărilor de rochii, jeans şi pantofi în Marea Britanie, iar o pereche de pantofi este vândută la nivel global la fiecare 2 secunde. Colecţiile sunt înnoite la fiecare şase săptămâni şi peste 200 de produse noi sunt aduse în magazine în fiecare săptămâna. În ultimii ani, New Look a avut ca imagine în campaniile publicitare celebrităţi ca Taylor Momsen, Lily Allen, Drew Barrymore sau Kelly Brook. Alte vedete, ca Lindsay Lohan, Beyonce, Fergie şi Dannii Minogue, au fost fotografiate purtând ţinute New Look.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite