Au cumpărat marfă pe care au plătit-o cu bilete de ordin fără acoperire. Prejudiciul provocat este de 50.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, suspecţi de înşelăciune cu instrumente de plată fără acoperire, au fost reţinuţi de poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni.  

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor i-au reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor, pentru o perioadă de 24 de ore, doi bărbaţi, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Cei doi sunt acuzaţi că, în perioada februarie - martie 2010, au ridicat diverse mărfuri de la patru depozite din ţară aparţinând aceleeaşi societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti, unul dintre ei declinându-şi în acest context falsa calitate de reprezentant al unei firme orădene. Pentru plata mărfurilor ridicate, cei doi au folosit trei bilete la ordin, care, odată introduse în circuitul bancar pentru decontare, au fost refuzate la plată din cauza lipsei totale de disponibil în cont.

Prejudiciul total provocat astfel este de aproape 50.000 de lei.  

"Poliţiştii de investigare a fraudelor i-au prezentat pe cei doi suspecţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au dispus faţă de aceştia măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvant al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite