A cumpărat îngrășăminte chimice de 15.000 de lei și le-a plătit cu un bilet la ordin fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 44 de ani din Căpleni, județul Satu-Mare este urmărit penal pentru înșelăciune, după ce a cumpărat mai multă marfă de la o firmă cu sediul în Oradea, fără să aibă bani în contul bancar. Sătmăreanul a plătit produsele, constând în îngrășăminte chimice cu un bilet la ordin fără acoperire.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, după ce anul trecut în luna iunie, în calitate de administrator al unei firme din județul Cluj, s-a prezentat la sediul unei firme orădene şi a cumpărat două tone de îngrăşăminte chimice, în valoare de 14.706 lei.

„Acesta este acuzat că, după ce a asigurat reprezentanţii societăţii orădene că va achita marfa în termenul de 30 zile stabilit în contract, a emis un bilet la ordin care, la data scadentă, odată depus la bancă pentru încasare, a fost refuzat la plată din cauza lipsei totale de disponibil în cont", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, Alina Dinu.

Polițiștii bihoreni încearcă acum să recupereze cei aproape 15.000 de lei, în timp ce bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite