Un copil a ajuns în stare de șoc la spital, după ce a fost atacat de câinele vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de șapte ani,din Săldăbagiu de Barcău, a ajuns joi la spital, cu răni la gât și la urechi, după ce a fost mușcat de câinele vecinilor. Băiețelul se juca, în curtea unor consăteni, cu câinele, legat cu lanț. Se pare că animalul l-a atacat din senin, mușcându-l în zona capului. Mama copilului și proprietarul câinelui au fost sancționați.

Serviciile Ambulanței Marghita au fost solicitate joi seară, pentru a-l asista pe Daniel Harag, care se afla în stare de șoc, după ce câinele cu care se juca i-a sărit în cap, pentru a-l mușca. Deși rănile nu au necesitat internare, băiețelul a fost  puternic afectat, nereușind să-și revină din atacul de panică.  Daniel a fost transportat la Spitalul Municipal Gavril Curteanu din Oradea, fără a fi însă internat.

Proprietarul câinelui, sancționat cu 100 de lei

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, mama lui Daniel a primit un avertisment pentru nesupravegherea minorului. „Proprietarul câinelui a fost sancționat cu 100 de lei", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite