Un controlor ajuns la urgenţă, după ce un călător l-a atacat cu un spray paralizant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr orădean, prins de controlori în timp ce călătorea cu tramvaiul fără bilet, i-a atacat pe controlori fără motiv, folosind un spray paralizant. Unul dintre controlori a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Oradea, fiindu-i puternic afectată zona feţei.

Carmen Tocuţ, purtător de cuvânt la regia de transport local OTL Oradea, a spus incidentul a avut loc în cadrul unei ample acţiuni de control, desfăşurată marţi, în zona Rogerius.  „Ieri, în jurul orei 13.30, călătorul a fost invitat să coboare din tramvaiul cu care călătorea, neavând asupra lui  tichet de călătorie valabil, în staţia Perla, pentru a i se întocmi Procesul Verbal de Contravenţie", a spus Carmen Tocuţ.

Cercetat de poliţişti

Recalcitrant, tânărul în cauză a folosit, fără a fi provocat în niciun fel, un spray paralizant. Membrii echipei de control aflaţi în preajma acestuia au fost afectaţi de emisiile gazului din spray, unul dintre ei necesitând îngrijiri medicale de urgenţă, fiindu-i puternic afectată zona feţei. Poliţiştii, la al căror ajutor s-a apelat, anchetează cazul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite