Oradea: Un șofer a omorât un om și si-a continuat drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Un șofer a omorât un om și si-a continuat drumul
Oradea: Un șofer a omorât un om și si-a continuat drumul

Un bihorean de 40 de ani, din Oșorhei, a murit luni seară, accidentat în timp ce trecea strada. Șoferul autovehiculului nici măcar nu a oprit, continuându-și drumul, pe ruta Oșorhei - Oradea.

Potrivit informațiilor primite de la Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor, cercetările sunt în plină desfășurare, pentru identificarea conducătorului auto. Apelul către 112 a fost făcut la ora 21.17. Cristian Herțe, ofițer relații publice la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana, ne informează că medicul SMURD, ajuns la locul accidentului după apelul primit la orele 21.25, nu a putut decât să constate decesul bărbatului. „Aceasta suferise un traumatism cranio-cerebral sever“, spune Cristian Herțe.   

Nu s-a asigurat
„Victima, B.G., de 40 de ani, din localitatea Oşorhei, a fost surprinsă şi accidentată mortal în momentul în care se angajase în traversarea străzii, fără să se asigure“, spune Ioana Indrieș. După ce va fi identificat și va fi stabilită viteza cu care circula, șoferul va fi tras la răspundere pentru accidentarea mortală a unui pieton, și pentru fuga de la locul accidentului. Vom reveni cu informații, pe măsură ce evoluează cercetările poliției.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite