A condus fără permis pentru că a crezut că poliţiştii nu-i vor cere actele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Un bărbat din Satu Mare a fost prins conducând fără permis în comuna bihoreană Roşiori. Bărbatul susţine că s-a urcat la volan chiar dacă avea carnetul suspendat, pentru că a crezut că nimeni nu-l va controla. 

În urma unui control de rutină, făcut de poliţiştii de frontieră pe raza comunei Roşiori a fost tras pe dreapta sătmăreanul Călin S., de 41 de ani, care şofa liniştit, în ciuda faptului că dreptul i-a fost suspendat din luna mai a anului trecut. Bărbatul, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW, a refuzat să le prezinte poliţiştilor permisul de conducere, spunând că l-a uitat acasă.

„În urma verificărilor efectuate de poliţistii de frontieră bihoreni în baza de date, a rezultat faptul că susnumitul are permisul de conducere suspendat din luna mai 2011. La cercetări, cetăţeanul roman  Călin S a declarat  că a apelat la această metodă, mizând pe faptul că politiştii de frontieră bihoreni aflaţi în misiunea de patrulare, nu-i vor solicita actele autoturismului şi permisul de conducere", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Bihor, Dan Lazăr.
Bărbatului i s-au făcut actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căruia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite