Un clujean s-a urcat la volan şi a condus pe drumurile bihorene chiar dacă avea permisul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Poliţiştii de frontieră bihoreni au reuşit să depisteze, ieri, lângă localitatea Roşiori un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism, chiar dacă avea permisul suspendat. Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice fără permis. 

Ieri, în jurul orei 23, agenţii de frontieră au oprit in trafic, pe drumul naţional E671, o maşină marca Audi, înmatriculată în judeţul Cluj. „La controlul documentelor cetăţeanul român nu a prezentat  permisul de conducere motivând că nu-l are asupra sa, fapt pentru care a fost invitat la sediul sectorului pentru verificări", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Bihor, Dan Lazăr.

Se pare că Daniel F., de 36 de ani, ar fi încercat să tragă de timp, pentru că avea permisul suspendat încă din luna aprilie a acestui an. Acesta este acum cercetat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana caruia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite