Oradea: VIDEO/Doi orădeni prinși conducând cu peste 120 de km/h prin oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: VIDEO/Doi orădeni prinși conducând cu peste 120 de km/h prin oraș
Oradea: VIDEO/Doi orădeni prinși conducând cu peste 120 de km/h prin oraș

Pasiunea pentru viteza nu ține neapărat de tinerețe. O demonstreaza numărul de vitezomani depistați în noaptea de sâmbata spre duminică, de către polițiștii Serviciului Rutier, dar și faptul că unul dintre cei care au călcat prea tare pedala de accelerație avea 20 de ani, iar altul 57 de ani.

Tânărul conducea, pe strada Calea Aradului, cu 124 Km/h, în condițiile în care limita de viteza în zona este de 70 Km/h. Orădeanul de 57 de ani, a fost surprins de radar pe Calea Sântandreiului, conducând cu viteza de 121 Km/h. 



Potrivit informațiilor transmise astăzi de Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor,  într-o singură noapte, polițiștii au aplicat 205 sancțiuni contravenționale, dintre care 162 pentru depășirea limitelor legale de viteză. Pentru conducerea sub influența alcoolului au fost sancționate opt persoane.

Alte 35 nu au ținut cont de regulile de circulație, fiind de asemenea, amendate. În cadrul actiunii, politistii rutieri au reținut zece permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au constatat trei infracțiuni.„Valoarea sancțiunilor aplicate sâmbătă noaptea de polițiștii rutieri este 30.500 lei”, informează Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite