Un orădean condamnat pentru înșelăciune a fost încarcerat la penitenciarul Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii l-au depus pe condamnat la penitenciar
Polițiștii l-au depus pe condamnat la penitenciar

Un bărbat de 49 de ani din Oradea a fost condamnat de instanță la executarea unei pedepse cu închisoarea de patru ani, iar polițiștii l-au depistat și l-au depus la penitenciar pentru executarea pedepsei.

Luni poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe M.C., de 49 de ani, din Municipiul Oradea. Faţă de cel în cauză, Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals. Orădeanul a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei.

Tot luni, dar de această dată în Batăr, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de un localnic de 38 de ani din localitatea bihoreană Tăut că în intervalul orar 07.00 - 14.00, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa sa şi au sustras aparatură electronică şi alte bunuri, provocând un prejudiciu de 400 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat cu operativitate suspecţii în cauză ca fiind B.I., de 21 de ani, din comuna Toboliu şi un tânăr de 16 ani din comuna Popeşti, Judeţul Bihor. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din Batăr cu prezumtivii autori în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite