Peste 400 de câini comunitari aşteaptă să-şi găsească stăpânul la Târgul de Adopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de animale sunt aşteptaţi vineri şi sâmbătă la un nou târg de adopţii a câinilor comunitari. Târgul va avea loc în Parcul Liniştii, într-un loc special amenajat pentru patrupede.

Primăria Oradea şi fundaţia SOS Dogs organizează la sfrşit de săptămână un nou târg de adopţii a câinilor comunitari. Orădenii care doresc un animal de compnie sunt aşteptaţi în Parcul Liniştii, între orele 10.30-17.00

Iubitorii de animale vor avea posibilitatea să adopte aproape 400 de câini, dintre care 200 sunt tineri, până în 5 ani, iar 50 sunt pui. Toţi aceştia sunt sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi cu carnetul de sănătate la zi.

"Cei care doresc să adopte un animal trebuie să se prezinte cu cartea de identitate. Câinii adoptaţi vor beneficia de consultaţii gratuite şi tratamente medicale la preţuri reduse, oferite de fundaţia SOS Dogs", a precizat Mirela Macra, consilier ]n cadrul Biroului de Comunicare.

 Potrivit statisticilor Fundaţiei SOS Dogs s-au constatat abandonări frecvente de câini în zone precum: strada Ogorului - zona Metro, B-dul Ştefan cel Mare, Calea Clujului, zona Matei Corvin, mulţi dintre aceştia fiind de rasă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite