FOTOGALERIE Viața luxoasă a copiilor de Top Forbes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olivia și Nathalie Micula, fetele miliardarului bihorean Ioan Micula, duc o viață lipsită de griji, departe de țară. Olivia trăiește la Londa, unde studiază să devină un bun manager, în timp ce sora ei este plecată la studii în Elveția. Cele două își petrec și vacanțele departe de țară, în destinații luxoase.

Cele două și-au postat pe conturile de socializare de pe Facebook poze din vacanțele luxoase în care petrec alături de părinți și de prieteni. Nathalie este mai discretă în privința vieții private, în schimb Olivia și-a postat zeci de poze alături de prieteni, logodnic și părinți, făcute la petreceri și în vacanțe. Potrivit mesajelor postate pe contul de socializare, fetele miliardarului Ioan Micula și-au petrecut vacanța de iarnă în Dubai. Din destinațiile de vacanță nu lipsesc Mexicul sau croazierele de lux.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu vacanțele luxoase ale familiei Micula

image

Studiază economia la Londra

Foarte activă pe Facebook, Olivia le-a mărturisit prietenilor că a trecut cu bine de primul semestru de studio de la Londra și a luat cu note mari toate examenele. Ea studiază economia în Marea Britanie. De altfel, tânăra dădea semne că vrea o să ia pe urmele tatălui afacerist  încă din liceu. A urmat cursurile Colegiului Economic Partenie Cosma, unde acum doi ani a participat la un târg al firmelor virtuale, fiind printre cei mai buni "manageri". Ea a înființat o firmă virtuală de comercializare a dulciurilor. Olivia a recunoscut atunci că învață afaceri de la tatăl ei. "Discutăm despre modul în care se conduce o astfel de companiei. El are experiență în domeniu și îmi spune ce ar trebui să fac pentru ca societatea să aibă profit", a mărturisit Olivia. Ea a declarat atunci că Olivia dorește, după terminarea studiilor, să preia companiile tatălui ei.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu surorile Micula

image

Cei mai bogați bihoreni

Poziționați pe locul 9 în „Forbes 500 Miliardari", Ioan și Viorel Micula au o avere estimată la 450 de milioane de euro. Printre primii zece bogătași din țară, frații Micula sunt și printre cei mai afectați de criză. Afacerile gemenilor născuți în Căcăceni (rebotezat Cucuceni) s-au extins în domenii precum producția alimentară și media, dar și în sectorul imobiliar. Anul 2009 a fost unul de restriște pentru imperiul afaceriștilor de 52 de ani. Cei doi își văd businessul pe o pantă descendentă, restructurarea fiind esențială pentru a-și menține afacerile pe linia de plutire. În acest an au desființat cotidianul „Realitatea bihoreană" și au făcut disponibilizări la TTV. Sediul central de la București, al Național FM și Favorit FM, a fost mutat la Oradea. Frații Micula spun că se simt trădați de autorităti și că statul român le-a pus mereu bețe-n roate.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu familia Micula în vacanță

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite