FOTOGALERIE Pârtiile din Arieșeni și Vârtop au fost pline de turiști în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii au profitat de zăpadă în weekend și au umplut pârtiile din Arieșeni și Vârtop. Pentru operatorii de turism din cele două stațiuni, situate la limita dintre județele Bihor și Alba, a fost cel mai bun weekend din acest sezon. Pârtiile și cabanele au fost pline de turiști.

Schiorii s-au bucurat în sfârșit de câteva zile pe pârtie. "Am așteptat de când s-a deschis sezonul de schi să mă pot bucura de zăpadă și să ma dau cu placa. Vremea a fost foarte bună. A fost soare. Dacă era puțin mai mare zăpada era mult mai bine. Oricum, a fost cel mai bun weekend de până acum", a spus Mihai Pomian.

Orădenii pasionați de schi au, începând din acest sezon, o nouă pârtie, în satul de Vacanță Vârtop. Pârtia "Piatra Grăitoare" este situată în satul de vacanță Vârtop, la granița cu județul Alba, pe DN 75. Este vorba de un complex de două pârtii, cu un telescaun cu patru locuri debraiabile, lung de 1.108 metri. Prima pârtie are 1.150 de metri, din care 500 de metri sunt de dificultate mare. A doua pârtie este mai lungă,  are 1.400 de metri și este de dificultate medie. Telescaunul are o capacitate de 1.400 de locuri pe oră.

image

Dă click pe poză pentru fotogalerie

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite