EUROVISION 2011 A fost lansat videoclipul piesei Change VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TVR a finalizat în aceste zile videoclipul melodiei Change care reprezintă România la concursul Eurovision 2011 din Germania. Fanii pot urmări în premieră acest clip pe www.tvr.ro/eurovisionromania din 12 martie, după care va începe difuzarea lui pe posturile TVR.

"De luni, 14 martie, videoclipul va fi predat tuturor televiziunilor participante la concursul Eurovision din acest an şi va fi trimis apoi către jurnaliştii, fanii, radiourile şi siteurile internaţionale specializate pe Eurovision", se arată într-un comunicat al TVR. Clipul este o producţie TVR cu sprijinul Schneider Production şi a fost filmat la jumătatea lunii februarie 2011.




Dă click pe poză pentru o fotogalerie din timpul filmărilor

image

Locurile alese sunt câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice: Castelul Bran, hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, Salina Turda, zona Bran - Moeciu. "Echipa a dorit să filmeze şi la Babele, însă telecabina nu a funcţionat în acea perioadă din cauza vântului puternic şi a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emoţii echipei în toate cele patru zile de filmare, mai ales la Bâlea unde exista riscul ca echipa să rămână blocată pe munte din cauza viscolului", se mai arată în comunicat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite