Cei mai mulţi cititori l-au propus pe medicul Hadrian Borcea ca fiind doctorul cu care se mândresc. Tu ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hadrian Borcea
Hadrian Borcea

Peste cincizeci de orădeni au nominalizat, în prima săptămână, medicii cu care se mândresc. Care este doctoral tău preferat? Încă şase zile lista cu nominalizări rămâne deschisă. După închiderea listei va fi demarat procesul de votare. Până acum dr. Hadrian Borcea este cel mai votat medic din Oradea.

Zeci de medici au fost nominalizaţi în prima săptămână de către orădeni, ca fiind adevăraţi profesionişti. Nominalizările vin atât din partea pacienţilor cât şi a cunoscuţilor sau a rudelor persoanelor ajutate de aceştia.

Campania Adevărul „Doctori cu care Oradea se mândreşte", îi mobilizează pe orădenie atât pe site cât şi pe facebook. Medicul cel mai votat este dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Oradea, care a strâns 18 voturi. Pe locul doi se clasează chirurgul Adrian Duşe, votat de 8 ori, iar pe poziţia a treia se află dr. Adriana Sălăjan, care a primit până acum 3 voturi.

Părerile cititorilor "Adevărul Oradea" sunt diferite, ceea ce anunţă o bătălie destul de strânsă în ce priveşte rezultatele finale. O pacientă, cititoare a site-ului nostru , consideră că :„dr.Borcea este un medic şi un om deosebit, dar nu în ultimul rând se situează şi dr.Ştefan Ion de la spitalul Marghita. Dr.Ştefan nu cred că a condiţionat pe nimeni. Nu este ca medicii de la maternitatea Oradea, nişte ,,flămânzi", care pentru banii îţi fac histrectomie un-doi".

 Un alt cititor, care s-a semnat Popovici, spune aşa:„ oamenii care m-au tratat cu mult profesionalism:Dr. Adriana Sălăjan, Dr Pop Tiberiu. Respect şi mulţumiri!".

„Sunt momente când nu poţi să-ţi alegi doctorul şi eşti salvat de rapiditatea şi profesionalismul celor de la SMURD. Nu le ştim numele, nu-i recunoaştem, nu le mulţumim, dar sunt anonimii care aleg meseria nobilă şi grea de a salva vieţi în faza cea mai critică a unui pacient. Voi considera SMURD ca o entitate de sine stătătoare şi propun un premiu pt. SMURD. Îl merită fiecare echipaj în parte, de la şofer şi pompier până la medic. Când suntem în dificultate maximă şi soarta alege pt noi, vine echipajul SMURD, oricum se numesc cei ce -l alcătuiesc. Nu există cetăţean care să nu fi avut nevoie pentru el, pentru un membru al familiei sau pentru o cunoştinţă apropiată, de ajutorul SMURD. Votaţi SMURD!", spune Eugenia.

„Sunt convinsă că părerile sunt împărţite şi cred că sunt mulţi medici buni dar eu lucrez într-un loc public şi cel mai laudat medic de care am auzit este dr .Duşe. Multe persoane, cliente, care s-au operat la dânsul sunt mulţumite atât de profesionalismul lui cât şi de umanitatea de care dă dovadă", ne-a scris Rodica.

Votează-i pe cei mai buni!

Lista cu propuneri poate continua, pentru că ea rămâne deschisă. Miercuri, 20 octombrie, „Adevărul" va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Oradea şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Oradea se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite