Nu circulați miercurea pe DN 1, riscați să fiți implicați într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vreți să nu cădeți victima unui accident, trebuie să știți în ce zile să evitați să circulați pe anumite șosele din județ și intervalele orare în care se petrec cele mai multe accidente. De exemplu, nu circulați pe DN 1 miercurea, între orele 07.00 - 10.00 și 15.00-17.00, pentru că în acest interval cresc șansele să fiți implicat într-un accident, potrivit statisticilor.

Adevărul de Seară Oradea vă prezintă cele mai periculoase șosele din județ și cele mai periculoase zile și interval orare, care trebuiesc evitate.
Cea mai aglomerată șosea din Bihor este DN 1 Borș - Cluj, șoseaua de la intrarea în țară, dinspre Ungaria. În primele șase luni, pe cel mai circulat drum din județ au avut loc 20 de accidente, în urma cărora și-au pierdut viața doi oameni și zece au fost răniți grav. Potrivit comisarului șef Dorin Sava, șeful Poliției Rutiere Bihor, principala cauză care a dus la producerea accidentelor a fost viteza excesivă, urmată de traversarea neregulamentară. Orădenii trebuie să știe că cea mai periculoasă zi, pe DN 1, este ziua de miercuri, iar intervalele orare între care se produc cele mai multe accidente sunt 07.00 - 10.00 și 15.00-17.00.

DN 79 Oradea - Arad, cea mai periculoasă șosea

Dacă DN 1 este cea mai aglomerată arteră, DN 79 Oradea - Arad este cea mai periculoasă. Cel puțin în 2010, când aici s-au produs 18 accidente și trei oameni și-au găsit sfârșitul, iar alți 16 au fost răniți grav. Cea mai periculoasă zi pe DN 79 este marțea, iar ceasurile rele sunt 09.00-10.00, 18.00-19.00.

Pe DN 76 Oradea - Beiuș, poate cel mai prost drum din județ la ora actuală, numărul accidentelor a ajuns la 16. Două persoane au murit aici și alte cinci și-au pierdut viața. Cele mai multe accidente s-au petrecut între orele 13.00-15.00 și 18.00-21.00, la mijlocul săptămânii. Pe DN 19, drumul care duce la Satu Mare, în primele șase luni au avut loc doar șase accidente, însă destul de grave. Doi oameni au murit și trei au fost răniți grav. DN 19 trebuie evitată miercurea, când au loc cele mai multe accidente.

O mamă și doi copii au pierit în cel mai grav accident

Cel mai grav accident din județ, din ultimele luni, este cel petrecut pe șoseaua de centură a Oradei, în dreptul Cimitirului Municipal. O mamă şi cei doi copii ai ei au murit în carnagiu. Din informațiile furnizate de polițiști, Ana Loga, de 32 de ani, se întorcea împreună cu cei doi copii din Betfia, de la părinţi. Pe şoseaua de centură, femeia ar fi pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un Citroen. În urma accidentului, şoferiţa a murit pe loc. La fel şi fiica ei, Alexandra Loga, de 13 ani. Băiatul femeii, Marius Loga, a fost proiectat în şanţ şi a fost dus de urgenţă la spital, însă n-a putut fi salvat.



Cel mai periculos accident din ultimele luni a avut loc pe șoseaua de centură

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite