De astăzi se poate ajunge mai ușor cu mașina, din centrul orașului Oradea în cartierul Ioșia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Principatelor Unite
Strada Principatelor Unite

Pentru a uşura circulaţia autovehiculelor în spaţiul delimitat de zona centrală a oraşului şi cartierul Ioşia, municipalitatea orădeană a modernizat strada Principatelor Unite, pe tronsonul cuprins între străzile Călăraşilor și Constructorilor. Acestă stradă creează acum o legătură mai bună între cele două zone menţionate, pe sub podul Decebal.

Începând de astăzi, circulaţia se desfăşoară pe sens unic de la intersecţia cu Tudor Vladimirescu până la intersecţia cu strada Constructorilor, pe sub Podul Decebal, înspre Splaiul Crişanei şi până la Sala Sporturilor.

O investiție de 850.000 lei

Lucrările de modernizare a străzii Principatelor Unite au început la sfârşitul lunii august. „Lucrările au presupus montarea bordurilor, amenajarea de trotuare, turnarea unui strat de piatră spartă şi a unui strat de asfalt. Pe strada Principatelor Unite şi străzile adiacentele acesteia, au fost montate şi indicatoare rutiere, cu scopul optimizării circulaţiei", informează biroul de presă al Primăriei Oradea. Valoarea lucrărilor, executate de către compania Drumuri Bihor, este de aproape 850.000 lei fără TVA.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite