Un bolid de circa 15.000 de euro, furat din Italia la mijlocul lunii, a fost găsit marți la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost furat din Italia, la mijlocul acestei luni
Autoturismul a fost furat din Italia, la mijlocul acestei luni

Polițiștii de frontieră bihoreni au prins marți un orădean care a introdus în țară un autoturism BMW 325i sport, înmatriculat în Italia. Verificările polițiștilor au arătat că bolidul era furat, de  aproximativ o săptămână.

„ În data de 26 octombrie, în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră Bihor au oprit pentru control, pe raza municipiului Oradea, un autoturism marca BMW 325i sport înmatriculat în Italia. La volanul autoturismului se afla un bărbat, cetăţean român domiciliat în Oradea", a transmis Cătălin Simuț, purtător de cuvânt al IJPF Bihor.

Furat de câteva zile

 Întrucât exista suspiciunea că autoturismul este furat, poliţiştii de frontieră l-au condus pe şofer la sediul IJPF Bihor, pentru verificări. În urma acestora a rezultat faptul că autoturismul BMW 325i , fabricat în 2006, figurează ca fiind furat de pe teritoriul Italiei, de la mijlocul acestei luni.

Tăinuire la furt

„Șoferului  autoturismului i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 15.000 euro a fost indisponibilizat la sediul inspectoratului", a spus Cătălin Simuț.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite