Tot mai mulți bihoreni se lasă tentați de furturile mărunte și ajung cercetați penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii bihoreni se lasă pradă mirajului furturilor, chiar dacă obiectele sustrase nu au valoare mare, și ajung să fie anchetați sau chiar urmăriți penal pentru faptele lor.

Ieri poliţiştii din Cetariu, au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faţă de un minor de 12 ani, din localitatea Şişterea. Acesta, este suspectat că luni ar fi sustras o bicicletă, aparţinând lui T.A., din  localitatea Cetariu. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din  Cetariu.

În același context R.D. de 18 ani din Ceișoara este urmărit penal pentru furt calificat. Acesta este suspectat că ar fisustras bijuterii, din locuinţa unui orădean, provocând un prejudiciu de 1000 lei.

Alte trei tinere, O.I., de 24 de ani, F.K., de 25 de ani şi V.E., de 27 de ani, sunt urmărite penal după ce au sustras două telefoane dintr-o societate comercială.

De furt calificat este suspectată și D.M., de 21 de ani, din localitatea Şuteşti, judeţul Brăila. Aceasta, este suspectată că în 10 iunie ar fi sustras din incinta unui imobil, din municipiul Oradea, un portmoneu în care se afla suma de 400 lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate cu suspecta în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite