Peste 220 de bihoreni au fost sancționați fiindcă au călcat prea tare accelerația

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excesul de viteză este din nou în „topul" abaterilor săvârşite pe şoselele bihorene. Peste 220 de „vitezomani" au fost sancţionaţi în ultimele 24 de ore, de către polițiștii orădeni.

Poliţiştii Serviciului Rutier şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. „Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 353 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 100.380 lei", informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Fără permise de conducere

Șase șoferi au rămas fără permise de conducere, acestea fiindu-le reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.  Nici tamponările nu au fost puține la număr, polițiștii fiind chemați să constate nouă astfel de incidente.

 Vitezomani

„Peste 220 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 25 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 13 pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare, trei conducători auto pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare, iar 85 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere", detaliază Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite