12 bihoreni au prejudiciat două unităţi bancare cu peste 230.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

12 bihoreni sunt acuzaţi că au prejudiciat două unităţi bancare cu peste 230.000 lei, prin înşelăciune, fals şi uz de fals. Orădeanca Sanda Marcela Pop a eliberat adeverinţele în numele unei societăţi, adeverinţe necesare pentru obţinerea creditelor.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au finalizat cercetările faţă de P.S.M., de 35 de ani, din municipiul Oradea şi alte 11 persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 40 de ani, din Oradea şi Marghita, sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune, complicitate la înşelăciune, fals şi uz de fals", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni îi acuză pe cei 11 că, în perioada noiembrie - decembrie 2007, ar fi folosit documente de venit falsificate de orădeanca Sanda Marcela Pop, în vârstă de 35 de ani, cu care au solicitat şi au obţinut credite pentru nevoi personale de la două unităţi bancare din Oradea, fără a mai rambursa contravaloarea ratelor lunare.

Prejudiciul total provocat astfel este de 147.682 lei şi 19.340 de euro.

"Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a celor 12 suspecţi", a mai precizat Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite