O bihoreancă urmărită internațional pentru înșelăciune a fost reținută în comunca Bratca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O bihoreancă urmărită internaţional pentru înşelăciune, a fost depistată de poliţiştii orădeni la Bratca. Femeia a fost condamnată la doi ani de închisoare, pentru înșelăciune.

Polițiștii au depistat-o ieri în comuna bihoreană Bratca pe I.M.A., de 52 de ani, din localitatea Beznea, judeţul Bihor. "Era urmărită internaţional din anul 2003, an în care Tribunalul Argeş emisese faţă de bihoreancă un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnată la 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Femeia a fost condamnată de instanţa de judecată pentru că a provocat un prejudiciu de 160.000 lei unei societăţi comerciale din Piteşti, de la care a achiziţionat diverse produse, pentru plata cărora a instigat la completarea unei file CEC cu date necorespunzătoare, inducând în eroare reprezentanţii societăţii respective.

"Bihoreanca s-a sustras executării pedepsei cu închisoarea la care fusese condamnată, motiv pentru care, în cursul lunii octombrie 2003 s-a solicitat urmărirea sa", a precizat Alina Dinu.  Bihoreanca a fost reținută în Arestul IPJ Bihor și va fi încarcerată în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite