O femeie din localitatea Ştei a plecat de acasă marţi dimineaţă şi nu s-a mai întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 41 de ani este căutată de patru zile de familie şi de poliţişti. Bihoreanca a plecat de acasă marţi dimineaţa, în jurul orei 9.00, şi nu a mai fost văzută de atunci.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, Dana Cornelia Chinde, în vârstă de 41 de ani, domiciliată în localitatea bihoreană Ştei, a plecat de acasă la data de 12 aprilie,  în jurul orei 09.00 şi nu a mai revenit. "Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112", a spus Alina Dinu.  

Semnalmente

Bihoreanca purta în ziua dispariţiei un pulover roşu, pantaloni sport bleumarin şi cizme negre din piele. Dana Cornelia Chinde are următoarele semnalmente: înălţime 1,67, cca. 80 kg., constituţie robustă, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, de lungime medie, are pistrui, nu are semne particulare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite