Un bihorean care a furat peste 40.000 de lei a ascuns banii la fundația unei case nelocuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, suspectat că a sustras peste 40.000 lei dintr-o locuinţă din Săcueni, a fost depistat şi reţinut de către poliţiştii bihoreni, prejudiciul fiind recuperat cu excepția a 30 de lei. Bihoreanul ascunsese banii lângă o casă nelocuită. Un alt suspect de tâlhărie a fost prins la Gepiu, pentru sustragerea unui motoferăstrău în valoare de 2.000 de lei.

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, a transmis că  poliţiştii din Săcueni l-au depistat şi reţinut în Arestul IPJ Bihor pe un tânăr de 19 ani, din comuna Diosig. „Tânărul este suspectat că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2010, ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Săcueni şi ar fi sustras 46.000 lei, bani pe care ulterior i-a ascuns pe raza comunei Diosig, în apropierea unei case nelocuite", a spus Alina Dinu, menționând că prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 99%. Bărbatul a fost prezentat luni Parchetului şi Judecătoriei Marghita, cu propunere de arestare preventivă, dar a scăpat cu interdicția de a părăsi țara timp de 29 de zile.

A furat motoferăstrăul vecinului

Vineri, în jurul orei 19.30, poliţiştii din Gepiu au fost sesizaţi de către un localnic în vârstă de 37 de ani, că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa sa, de unde au sustras un motoferăstrău în valoare de 2.000 lei. „În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Gepiu au identificat suspectul în cauză ca fiind un consătean cu păgubitul, în vârstă de 19 ani", a spus Alina Dinu. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite