Un bihorean s-a sinucis aruncându-se în faţa acceleratului Bucureşti - Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a murit în această dimineaţă, lovit de trenul care circula pe relaţia Bucureşti - Satu Mare. Bihoreanul nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să-şi explice gestul sinucigaş.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor,  poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor au fost sesizaţi astăzi, în jurul orei 7.20, prin apelul de urgenţă 112 că, în Halta CFR Ţeţchea, o persoană a decedat după ce a sărit în faţa trenului accelerat 1741 care circula pe relaţia Bucureşti - Satu Mare. „În urma primelor cercetări efectuate, victima a fost identificată ca fiind S.D., de 59 de ani, din localitatea bihoreană Hotar", a spus Alina Dinu.

Fără explicaţii

Corpul neînsufleţit urmează a fi supus necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză nu sunt suspiciuni de omor. „Bărbatul nu a lăsat un bilet de adio", a spus Alina Dinu. Potrivit unor surse neoficiale, conducătorul trenului l-a văzut pe sinucigaş, dar nu a mai apucat să oprească.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite