Un şofer bihorean a fost arestat după ce a lovit un pieton şi apoi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea Drăgeşti a fost reţinut de poliţişti după ce a accidentat un localnic căzut pe carosabil în localitatea Chijic şi apoi a plecat crezând că a reuşit să evite victima. Chiar dacă cel accidentat nu a putut da detalii despre ce s-a întâmplat, poliţiştii au reuşit să-l găsească pe fugar.

După ce un alt localnic din Chijic a sunat la numărul de urgenţă 112, pentru a raporta incidentul, poliţiştii au început anchetarea cazului.

„Persoana a sesizat faptul că, înainte cu o seară, un consătean al său în vârstă de 52 de ani a fost acroşat pe drumul judeţean 767 E de un autovehicul care apoi a părăsit locul accidentului rutier fără încuviinţarea poliţiei", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, Alina Dinu.

În urma cercetărilor făcute de IPJ Bihor, s-a constat că G.D., de 42 de ani, din comuna Drăgeşti, în timp ce conducea o autoutilitară a acroşat victima, care era culcată pe carosabil şi, crezând că a reuşit să o evite, şi-a continuat drumul fără să anunţe poliţia.    

Şoferul de 42 de ani a fost arestat pentru 24 de ore de către poliţişti şi este acuzat de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite