Un bihorean a fost arestat după ce a cerut 700.000 de lei pentru lucrări de construcții imaginare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Orădeanul S.C., de 36 de ani, a ajuns vineri, pentru 24 de ore, în Centrul de Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bihor. Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Bărbatul din Oradea a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor după ce a semnat un contract de lucrări de construcții pentru suma de 700.000 de lei și a încasat banii fără să facă nimic.

„Acesta este acuzat că, în perioada aprilie - decembrie 2008, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Coşdeni, după ce a încheiat un contract de execuţie a unor lucrări de construcţii cu o instituţie din comuna bihoreană Chişlaz, a indus şi menţinut în eroare autoritatea contractantă prin emiterea unor facturi fiscale prin care se atesta în mod nereal că au fost realizate respectivele lucrări", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, inspector Alina Dinu.

Prejudiciul creat este de 704.324 lei. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite