Un biciclist a ajuns în stare gravă la spital, accidentat de către un şofer beat şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bihoreanul Alexandru Nagy, în vârstă de 48 de ani, a ajuns ieri la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, în stare foarte gravă, după ce un consătean de-al său nu s-a asigurat în timpul unei manevre de mers înapoi şi a trecut cu maşina peste el.

Accidentul s-a petrecut, vineri,  în satul Ioaniş din comuna Finiş, şi a fost provocat către Florian Zbîrcea, 44 ani. Acesta nu s-a asigurat în timpul unei manevre de mers înapoi şi a trecut cu maşina peste biciclistul Alexandru Nagy, care venea din spatele său.

Stare foarte gravă

Potrivit lui Hadrian Borcea, şeful SMURD - UPU Bihor, biciclistul a fost rănit foarte grav şi se află internat la Secţia de Terapie Intensivă, cu traumatisme toracice severe bilaterale şi leziuni multiple, inclusiv la nivelul plămânilor. Primele cercetări efectuate la locul accidentului de către reprezentanţii Poliţiei Beiuş au arătat că şoferul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o alcoolemie de 0,49 grame alcool pe litru în aerul expirat. Florin Zbîrcea s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite