Mai multe baruri și restaurante au fost amendate în urma unor controale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe baruri, magazine alimentare și unități de alimentație publică au fost sancționate de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bihor, în urma unor controale. 

În perioada 4-9 iulie 2010 inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bihor au controlat unități de procesare și comercializare a produselor de origine animală din județul Bihor . "Am făcut 34 de controale, am aplicat opt amenzi contravenționale în valoare de 10.200 de lei  și  cinci avertismente.  De asemenea,  am suspendat la un fast-food, după ce a fost sancționat de două ori, în ultimele șase luni, pentru aceleași deficiențe". a declarat Mircea Budău, directorul DSVSA.

Controale în județ

Tot în această perioadă au fost verificate  și baruri și magazine de desfacere a produselor alimentare de pe raza localității Talpoș din județul Bihor. "Au fost constatate deficiențe legate de modul de manipulare și de depozitare a produselor alimentare precum și deficiențe legate de igienă", a subliniat directorul instituției. În timpul controalelor, inspectorii au confiscate 30 de kilograme de produse de origine animal,  în valoare de 500 de lei, și au amendat cu 40.000 de lei un magazin alimentar.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite