Un bărbat a rămas fără o mână după ce a fost surprins de tren, în tunelul de la Şuncuiuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi turişti au fost surprinşi de un tren într-un tunel de cale ferată dintre localităţile bihorene Bălnaca şi Şuncuiuş. Unul dintre ei nu a reuşit să ajungă să se adăpostească în refugiile laterale existente şi a fost acroşat de tren, fiindu-i amputat un braţ şi suferind diferite leziuni.

Două persoane s-au angajat în trecerea tunelului de cale ferată dintre localităţile bihorene Bălnaca şi Şuncuiuş, acţiune interzisă după cum se precizează în textul tăbliţelor postate la capetele tunelurilor, fără să posede măcar o sursă de lumină. "Imprudenţii turişti au fost surprinşi în tunel de o garnitură de tren, unul dintre ei nereuşind să ajungă la adăpost, într-unul din refugiile laterale existente, fiind acroşat de tren. La fiecare tunel de cale ferată localizat în perimetrul Defileului Crişului Repede există o potecă ocolitoare perfect vizibilă şi utilizată în mod curent atât de localnici cât şi de turişti", a precizat Adi Marin, vicepreşedintele Serviciului Salvamont Salvaspeo Bihor.

În urma acestui incident, turistului i-a fost amputat  braţul stâng şi a suferit multiple leziuni, inclusiv o fractură craniană severă. În prezent el se află internat la Spitalul Judeţean Bihor, unde a fost supus la mai multe intervenţii chirurgicale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite