Un bărbat a rămas blocat cu mașina între nămeți, la Coada Lacului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul între Coada Lacului și Stâna de Vale este închis
Drumul între Coada Lacului și Stâna de Vale este închis

Un autoturism a rămas blocat între nămeți, pe drumul care leagă Stâna de Vale de Coada Lacului Leș. Autoturismul a fost deblocat cu ajutorul jandarmilor de la Postul din Stâna de Vale.

Jandarmii montani au fost informaţi ieri în jurul orei 16.00, că un bărbat a cerut ajutor prin serviciul telefonic de urgenţă 112, deoarece a rămas blocat cu autoturismul pe drumul care leagă Stâna de Vale de Coada Lacului Leş. "La faţa locului s-au deplasat imediat jandarmii aflaţi în serviciu. În acelaşi timp au fost chemaţi în ajutor şi jandarmi aflaţi în timpul liber, reuşind în final deblocarea autoturismului", a declarat căpitan Ioan Bodgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.

Potrivit sursei citate, acţiunea de deblocare a fost mult îngreunată de ninsoarea abudndentă, de stratul de zăpadă de aproximativ 40 cm şi temperatura de -8 0C. "Dorim să atenţionăm că iarna, drumul care leagă staţiunea Stâna de Vale de Coada Lacului Leş este impracticabil", a subliniat Ioan Bogdan. Cei care sunt într-o situaţie de urgenţă pe munte, pot cere ajutor prin 112 sau apelând telefonul Postului Montan de Jandarmi de la Stâna de Vale 0749-034.566.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite