Un bărbat din Voivozi a fost arestat ieri pentru că și-a violat fosta soție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Moțiu
Dorel Moțiu

Procurorii din Marghita au început urmărirea penală față de Bakro Boldizsar, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Voivozi, acuzat de viol, lipsire de libertate şi furt.

Bărbatul este suspectat că în 10 noiembrie 2009 și-a dus fosta soţie cu care era în divorţ la marginea unei păduri, unde, potrivit procurorilor "i-a aplicat lovituri cu pumnii şi palmele, cauzându-i leziuni ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale; continuând apoi să exercite acte de violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, fără voia acesteia".

Câteva zile mai târziu, după ce a aflat că femeia l-a denunțat, a acostat-o pe stradă și i-a furat poșeta. "Este de menţionat că inculpatul este în prezent judecat de instanţă pentru infracţiunea de lovire, reţinându-se în sarcina sa că în data de 20 iuni 2009, pe fondul unor neînţelegeri, i-a aplicat aceleiaşi părţi vătămate mai multe lovituri în zona feţei. Partea vătămată a suferit leziuni ce au necesitat nouă zile de îngrijiri medicale", a declarat procurorul Dorel Moțiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Bărbatul a fost arestat ieri pentru 29 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite