Un bărbat din Șimian și-a violat soția, pentru a doua oară, în ziua în care a fost eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Un bărbat de 32 de ani, din localitatea bihoreană Șimian, arestat la începutul anului pentru că și-a răpit și violat fosta soție, a recidivat. În ziua în care magistrații l-au eliberat din arest, acesta și-a căutat fosta soție, pe care a violat-o și a agresat-o din nou. 

Bakro Boldizsar a fost trimis în judecată la începutul acestui an, de procurorii din Marghita, pentru lipsire de libertate și viol, după ce la 27 ianuarie și-a agresat soția cu care era în divorț. Potrivit procurorilor, acesta a urmărit-o, a amenințat-o cu un cuțit și a târât-o într-o pădure unde a violat-o. 

Eliberat de magistrați

La 21 aprilie a avut loc primul termen din proces, ocazie cu care magistrații Judecătoriei Marghita au decis să-l pună în libertate pe bărbat. "Bărbatul a fost eliberat la 21 aprilie dimineața, iar seara a săvârșit același tip de fapte ca cele pentru care a fost în arest", a declarat prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, Dorel Moțiu.

Bărbatul a fost arestat din nou, la 30 aprilie, fiind acuzat, de lipsire de libertate și viol. "Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile", a precizat Moțiu. Procurorul a spus că după ce a dus-o cu forța într-o pădure și a violat-o, Boldizsar a sechestrat-o pe fosta soție timp de două zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite