Cu ţinute de piţipoance la proba scrisă a examenului de bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul examen scris din cadrul sesiunii de toamnă a bacalaureatului, candidaţii orădeni s-au prezentat îmbrăcaţi în haine mai potrivite pentru o petrecere, decât pentru bacalaureat. Purtând o rochie roşie din satin şi dantelă neagră şi încălţată cu sandale cu ştrasuri, o orădeancă şi-a făcut astăzi apariţia la examen, la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul".

Megysei Ilona, în vârstă de 28  de ani, a picat bacul în vară, obţinând note prea mici la limba şi literatura română şi la matematică. „Ni s-au dat nişte subiecte pe care nu le-am găsit nicăieri în culegeri sau pe internet. Sper că astăzi subiectele vor fi mai accesibile", a spus Ilona, care lucrează ca asistent maternal şi a terminat anul acest liceul, la alimentaţie publică. Pentru a face o impresie bună la examen, tânăra orădeancă a adoptat o ţinută extravagantă, total nepotrivită evenimentului.

image
image
image

Dă clik pe poze pentru a vedea mai multe imagini

Pregătiţi de petrecere

Nici candidaţii de sex masculin nu au fost mai prejos, un tănăr orădean prezentându-se la bacalaureat în costum, cu inel şi cu o băutură energizantă în mână.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite